Sebaj Haj! – Gyógyító Mesekönyv

Sebaj Haj! – Gyógyító Mesekönyv

Ár:

2.900Ft
Termékleírás

Szerző: Tóth Kata
Cím: Sebaj Haj! – Gyógyító Mesekönyv

Borító: keménytábla
Oldalak száma: 68
Méretek: magasság: 27,6 cm, szélesség: 21,5 cm, vastagság: 1,3 cm, súly: 546 gr
Kiadás éve: 2017

Az Avemar büszke támogatója Tóth Kata Sebaj Haj! című könyvének, ami egyedülálló kezdeményezésként közelebb hozza a gyerekhez a hozzátartozók, szülők betegségét.    

Kata a betegségével küzd, de minden nehézség ellenére megtalálja a mindennapokban a lehető legtöbb pozitív dolgot. Az egyik ezek közül ez a valóban "mesés könyv" .

A kötet egy felnőtteknek és 5-10 éves gyermekeknek szóló 9 részből álló történet, ami segít a szülőknek a gyermekük szemszögéből látni anya betegségét.

A számunkra egyértelmű kérdések és válaszok kimondása a gyerekeknek rendkívüli megkönnyebbülést hozhatnak. Például, hogy nem ő tehet anya betegségéről, és azt ő nem kaphatja el, de néha "ér" szomorúnak lenni, hogy felfordult az élet, lemondták a tengerparti utazást és anya ezen a nyáron nem tud annyit szaladgálni a kertben...

A könyv a betegségen túl másra is ráirányítja a figyelmet: legyünk elfogadóak azokkal, akik kicsit máshogyan néznek ki mint mi, és mindig emlékezzünk, hogy a külső soha nem érhet nyomába annak, ami bennünk van.